середу, 19 серпня 2015 р.

"Мудлим" і опановуємо нові, цікаві сервіси....)))

Виконуючи завдання у Відкритій школі "Хмарні сервіси" в курсі "Moodle+Google" опанувала новий цікавий сервіс Blendspace. І одразу хочу поділитися цим сервісом.
Даний сервіс дає можливість побудувати урок як інтерактивний плакат. Ви можете зібрати необхідні ресурси для уроку: тексти, відео, картинки, веб-сайти, google документи. Можна створити тут же своє опитування у вигляді вибору правильної відповіді. Програма має безліч можливостей роботи з різними інтернет-сервісами Google, YouTube, Flickr, Dropbox і багатьох інших. Файли можна шукати онлайн, а можна скористатися своїми власними ресурсами і вставити їх у вашу роботу. 
Ви просто натискаєте play і прямуєте за завданнями уроку, натискаючи на стрілку вправо (це можливо робити за допомогою стрілок на клавіатурі).
Єдиною причиною, яка може вас зупинити у використанні даного сервісу можуть бути тільки неполадки з інтернет з'єднанням. Хотілося б відзначити, що не тільки вчителі, а й їхні учні можуть працювати в даній програмі, створюючи полотна, наприклад, для захисту проектів.
Все це можна розмістити у себе на блозі, отримавши відповідний код. важливо, що організований зворотний зв'язок з учнями. Виконуючи завдання, вони можуть писати коментарі і розміщувати посилання на виконані роботи.
Учитель може створити класну кімнату, занести туди учнів і стежити за статистикою виконання завдань. Реєстрація в сервісі відбувається як "Вчитель" або як "Студент", при цьому в другому випадку, щоб отримати доступ до ресурсу, необхідно ввести код класу. Статистику можна переглянути по класу, по окремому ресурсу, по навчальному модулю в цілому.
заходимо на сторінку і реєструємося в поле Sigh up.
Як зареєструватися вчителю?
Ви перейдете на сторінку і вибираєте, що ви вчитель.
Далі в поле First Name набираєте своє ім'я, в полі Last Name своє прізвище, в поле Email Address адресу своєї електронної пошти і придумує пароль (password). Ми потрапляємо на свою створену сторінку і можемо приступати до створення свого уроку.Вводимо назву нашого уроку і починаємо творити на інтерактивному полотні. Також, можлива реєстрація за обліковим записом Google  або facebook.
Хотілося б навести навести наочний приклад полотна створеного для уроку "Пошукові системи", 6 клас


Зацікавилися? Тоді вперед! Творіть! Створюйте нове! І нехай ваші учні кожен урок чекають з нетерпінням ваших нових ідей!

Немає коментарів:

Дописати коментар